Licht is essentieel. Is dit echter een reden waarom de kosten hoog moeten zijn? Nee. Vooral omdat het mogelijk is om ervan te genieten aan de beste prijs. Uw LED-verlichting zonder voorafgaande investering, zonder problemen op termijn.

Of u nu beslist uw LED-installatie contant te betalen of gebruik te maken van één van onze financieringsformules, u wint altijd. Beter nog, deze kosten zijn 100% aftrekbaar.

EUOS abonnement

Wilt u renoveren of bouwen, zonder investeringen, Euos is onze dienst voor het verhuren van verlichting. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij voor de installatie en onderhoud van uw verlichting, voor het beheer van een verlichting op maat en zonder zorgen. Wij kunnen eveneens de lay-out en de intensiteit van uw verlichting aanpassen tijdens uw contract aan uw veranderde behoeften.

Resultaat

Onmiddellijke besparingen,
een installatie op maat
Geen onderhoud meer

Aankoop en Leasing tot 60 maanden

Je dient strategische keuzes te maken betreffende uw investeringen? Wij bieden u een huurcontract aan van maximaal 60 maanden, zonder basisinvestering. Voor een gelijkblijvende intensiteit aan verlichting, dekken uw besparingen waarschijnlijk uw maandelijkse afbetaling (vanaf 45u/week gebruik).

Par ailleurs, ces loyers sont 100% déductibles en tant que charges et vous avez la possibilité de racheter l’installation à la fin du contrat pour une somme modique.

Resultaat

Geen investering nodig
een onmiddellijke economie

Aankoop zonder financiering

U heeft de geldmiddelen om de installatie te betalen na installatie en u kiest voor een installatie op maat, dan bent u goed verlicht, uw personeel is tevreden en uw verbruik vermindert.

Resultaat

Een verminderde elektriciteitsrekening
een onmiddellijke besparing