Omdat elk profiel anders is, helpen wij u om de beste verlichting te kiezen die bij uw ruimte, uw comfort, uw productiviteit, de kwaliteit van uw werk en uw budget past.

Wat dient u te verlichten ?

Hallen & sportstadions

Hallen & sportstadions

We bestuderen de LED-verlichting die het best past bij de desbetreffende sporten. Voor minder verblinding bij hoge ballen, instant of gedeeltelijke verlichting, een nieuw aangepast verlichtingsniveau geschikt voor controlepunten van de infrasport. Bovendien, na een 3D digitalisering van uw infrastructuur, kunnen wij u een progressief verlichtingsprogramma aanbieden.

Industrie & buiten

Industrie & buiten

Een bepaalde hoogte is nodig voor bepaalde activiteiten, maar hierdoor is er een groot verbruik. Dankzij de nauwkeurigheid van een LED-installatie en de bijgaande studie hiervan op computer, kan u perfect het nodige verlichten, waar en wanneer het nodig is, zonder afbreuk te doen aan het werkcomfort van uw teams. Met deze nieuwe goed bestudeerde LED-verlichting, kan de productiviteit alleen maar verbeterd worden.

Kantoren & toonzalen

Kantoren & toonzalen

In uw kantoren, zorgt LED-verlichting voor het juiste hoeveelheid licht waar nodig is. Uw team kan werken in de beste efficiënte en comfortabele omstandigheden. Jammer genoeg is dit een element dat vaak over het hoofd wordt gezien, alhoewel de juiste verlichting heel belangrijk is voor een goede werksfeer en een hoge productiviteit.

In uw toonzalen, geeft de verlichting vorm aan wat u tentoonstelt, versterkt het karakter en de aantrekkelijkheid.

Contacteer ons