Bouwt u een nieuwbouw, bent u aan het verbouwen of bent u enkel geïnteresseerd in het veranderen van uw verlichting, wij bestuderen samen met u de beste oplossing. Industrie, kantoren of sporthallen, onze researchafdeling begeleidt uw projecten en bereidt de toekomst voor.
Welke uw situatie ook is, IndustryLED kan u helpen.

Onze diensten

bureau d'études

Importeur-verdeler

U wenst gewoon kwaliteitsapparatuur aan te kopen met een garantie van 5 jaar? Wij zijn buiten verdeler van een groot aantal merken ook exclusief invoerder-verdeler voor de Italiaanse fabrikant TEC-MAR, gespecialiseerd in LED-verlichting.

Resultaat

Europees kwaliteitsmateriaal
5 jaar garantie
aan de beste prijs

bureau d'études

Projecten van A-Z

Gaat het over een renovatie of een nieuwbouw, wij beheren uw eco LED-verlichtingssysteem en dit vanaf het ontwerp, de financiering, de juiste toestellen tot en met de installatie dankzij ons studiebureau en ons netwerk van erkende installateurs.

Resultaat

Een snelle en verzorgde installatie,
op maat
zonder financiële zorgen

bureau d'études

EUOS abonnement

Wilt u renoveren of bouwen, zonder investeringen, Euos is onze dienst voor het verhuren van verlichting. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij voor de installatie en onderhoud van uw verlichting, voor het beheer van een verlichting op maat en zonder zorgen.

Resultaat

Onmiddellijke besparingen,
geen kopzorgen,
verlichting waar en wanneer het nodig is

Wij denken dat :

Winst kan rijmen
met maatschappelijk welzijn
en respect voor onze planeet

Onze leveranciers

Wat bieden wij u: ervaring, deskundigheid, concurrentievermogen en nabijheid

Industryled heeft zijn keuze gemaakt: wij werken met de beste, de dichtstbijzijnde en degene die de beste garanties bieden. Onze partners hebben zich bewezen in België en in heel Europa. Never change a winning team!

tec-mar
tec-mar
soitec
soitec
orbit
orbit
eclipsia
eclipsia