Op het gebied van industriële, commerciële, sportieve, culturele en publieke verlichting, zowel voor binnen- als buitenverlichting is LED-verlichting de verlichting van de toekomst.

Efficiënt, zuinig, milieuvriendelijk en duurzaam. Dit is een voor de hand liggende keuze, die de economische en maatschappelijke waarden benadrukken die wij nastreven.

onze sterke punten

studiebureau

Licht is een hulpmiddel, een vermogens- en comfortfactor.
Een fabriek is geen kerk, een sporthal is geen toonzaal. Ruimten en mensen hebben allemaal een andere soort verlichting nodig, dewelke zich perfect aanpast aan zijn activiteiten. Over verlichting denkt men na, het wordt bestudeerd en opgemeten. Om uiteindelijk te worden verlicht. Omdat ons studiebureau naar u heeft geluisterd, u begrijpt en u vervolgens begeleidt.

Financiering

Kiezen voor een LED-verlichting, is de toekomst benaderen op een positieve manier. Geniet van één van onze financieringsmogelijkheden. Ontdek hoe u op een productieve manier kan omgaan met uw investeringsprojecten en geld kan verdienen zonder te investeren.

Europese kwaliteit

Een 100% Europese LED-installatie is een keuze. Voor zijn klanten, werkt IndustryLed samen met Belgische en Europese partners en leveranciers. Als wij uitzonderlijk toch beroep doen op verafgelegen partners, dan legt IndustryLed zijn specificaties op. Nooit zoeken wij naar de laagste prijs. De prijs is belangrijk, maar wij geven voorkeur aan kwaliteit en sereniteit.

Onze referenties

IndustryLed staat regelmatig in concurrentie met grotere fabrikanten, maar door onze relevantie halen wij regelmatig projecten binnen. Wij werkten reeds met verschillende grote namen... Binnenkort u ook ?

ontdek
onze diensten

Wat dient u te verlichten ?

nieuws

ECOBUILD.Brussels Industriële ledverlichting

ECOBUILD.Brussels Industriële ledverlichting

Industriële ledverlichting : een abonnement op licht

Hoewel al meerdere tientallen jaren oud, we

lees meer
Verlichting van het Calypso zwembad van Bosvoorde

Verlichting van het Calypso zwembad van Bosvoorde

Volgens de aanbesteding voor een nieuwe verlichting van het zwembad van de gemeente Bosvoorde, hebbe

lees meer
Artikel gepubliceerd in het tijdschrift ECOBUILD.BRUSSELS

Artikel gepubliceerd in het tijdschrift ECOBUILD.BRUSSELS

Artikel gepubliceerd in het tijdschrift ECOBUILD.BRUSSELS
De LED-verlichting anders gezien zonder te

lees meer